İrem Derici:”Ünlü olmak isteyen erkekler için bir yolum.”


İrem Derici:”Ünlü olmak isteyen erkekler için bir yolum.”

İrem Derici, Kadir Çetin’in sunduğu programa konuk oldu.Otomobilde gerçekleşen programda İrem Derici çok samimi açıklamalarda bulundu.Programdan öne çıkan başlıklar ise şöyle;


Ünlü olmak isteyen erkekler için iyi bir yolum

Starlarla ilişki yaşamadım.Yarı ünlü veya ünlü olma yolunda ilerleyenlerle genelde birlikte oldum.Onlar için İrem Derici ünlü olma açısından iyi bir yoldu.Parası, pulu, ünü, şanı olması umrumda olmuyor.Ama ağzımın payını aldım.2 yıldır hayatıma kimseyi almıyorum.Birini koluma takıp hadi arkadaşlar bugün bunu ünlü ediyoruz modunda takılmıyorum.Midem bulanıyor artık.Bana yaklaşanların %70 yaklaşma sebebi şöhret ona da bulaşsın diye.Hayatım boyunca bu böyle olacak biliyorum.Yadırgamıyorum.Ben de Travis Scott ile takılıp dünya çapında ünlü olmak isterim.İşine hayranım.Ama kullanmaya çalışıp bu salak, şıp sevdi bununla takılır yolumu bulurum, takipçilerim artar, kameralar bana döner  diye yaklaşanları anlıyorum ve bye bye diyorum.


Ne yılanlara kalbimi açtım

Biri bana gelirken anlıyorum zaten bu dizi 3 sezon sürer diyorum kendime.Onlar yılansa ben kobrayım, tanımıyorlar beni.



Kimle tanışsam dangalak

Ben sevgilimle cicim ayları yaşayamıyorum.İlişkiyi hareketli tutmak lazım.Bir insanla 3 gün aynı yerde kalınca sıkılıyorum.Genelde hepsi dangalak oluyor.Onlarda benim ile ilgili aynı şeyi söylüyordur kesin.Olduki bu aralarda beğendim biri ile ilişki yaşayacağım, onu şimdi istemem pandemi var.Şimdi ne yapacağız evde mi oturacağız.Eve çağırsam ilk günden adamı eve aldı derler.Restoranlar bile kapalı.Ben gezmek sosyal olmak isterim.O yüzden bu aralar bir ilişki yaşamam.


Hayvan sevmeyenler ölsün

Kalbimi acıtan tek varlık köpeğim.Bana muhtaç olması çok üzücü.Beklentisiz bir sevgisi var.3 yaşına geldi.Ölürse ben ne yaparım diye düşünüyorum.Bazen kıyamet kopsada birlikte ölsek acısını görmesem diyorum.İçinde hayvan sevgisi olmayanlar ölebilir hiç üzülmem.Bir canlıya merhamet göstermeyen sosyopat insanlar geberebilir hiç umrumda değil.


müziği para için yapıyorum

Müziği para için yapıyorum başka ne için yapacaktım?Bu benim mesleğim ve herkes gibi para için yapacağım.10 milyonum olursa da müziği bırakmam.2 günde bir albüm yaparım o yüzden dua edin de orta gelirli kalayım.



Menajerimi ara setinde koronavirüs kaptım

O kadar dikkat ettimki kendime tatil bile yapmadım kendimi korumak için.Menajerimi ara dizisinde konuk oyuncu oldum ve orada koronavirüs kaptım.Orada bir oyuncu sete getirmiş bana da bulaştı.Oyunculuk kariyerim başlamadan bitti.Çok kolay atlattım neyseki.Sadece kemiklerim çok ağırdı.Kendimi hasta moduna sokmadım.Kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle davranıyorum.Evde kendi kendime makyaj yapıp oturuyorum.Senin hastan şarkım çıktığında virüsü kapmıştım.Bilseydim böyle olacağını “senin milyarderin diye şarkı çıkarırdım.


Oyuncu olmak isterim

Oyunculuğa şu dönemde sıcak bakıyorum.Eskiden sadece müzik yaparım diyordum.Zaten oyunculuk eğitimim de var.Mimiklerimi ses tonumu oyuncu gibi kullanabiliyorum.O yüzden eğlenceli bir karakteri oynayabilirim, tekliflere açığım.


Gördüğünüz İrem Sakinleşmiş İrem

8 yıldır gördükleri İrem törpülenmiş ve sakinleşmiş İrem.Şöhret beni sakinleştirdi.Ben kendimi sakinleştirmeseydim beni sürerlerdi Yunanistan’a.Beni okul hocalarıma sorsunlar.Ama benim özgürlüğümü özgüvenimi kıskanıyorlar.Kıskanmayın siz de kendiniz olun.Ben her dönemin kadınıyım.Dobrayım, doğalım.



Hakkımda çıkan hiç bir haberi okumuyorum!

Hakkımdaki haberlere bakmıyorum asla, çünkü sıkıldım saçma sapan haberler çıkıyor.Ben bakınca sinirleniyorum.Bakınca laf dalaşına giriyorum insanlarla. Kendimi biliyorum dilim ile öldüremeyeceğim adam yok, ağlatırım adamı yarım saattimi almaz.Kendi dünyamda mutluyum o yüzden  bakmıyorum.

Sosyal medyada sahte hesaplarım var.

Sosyal medya yorum ve mesajlarıma da bakmıyorum.Saçma sapan şeyler.Benim bile 3 tane sahte hesabım var kim bilir düşmanlarımın kaç tane hesabı vardır.Zerre umrumda değil kimin ne yazdığı.Boşluktan, eğitimsizlikten, kompleksten  insanlar girip sosyal medya hesaplarından millete hakaret yazıyor.Nasıl bir cehalettir bu bence inanılmaz bir eziklik.


Çocuklarınızı iyi eğitin neyi örnek alacağını bilsin

Bazıları çocuklarımız sizi örnek alıyor diyor.Salak mı senin çocuğun?Ben de her türlü şeyi çocukken gördüm.Mesela cinsellik gördüğümde çocukken bunu gidip hemen denemeliyim demedim ya da silahlı çatışmalı film gördüğümde bi silah bulayım birine sıkayım demedim.Çünkü ailem beni çok iyi eğitti.Sen de çocuğunu iyi eğit çocuğun da neyi örnek alacağını bilsin.



İbanıma para yağdı.

İbanımı verip espri olsun diye 10 milyonum olursa müziği bırakırım dedim.İnsanlar ciddiye alıp para attılar.İnsanlar açıklamaya para yollayalım ama müziği bırakma diye toplamda 20bin tl atmış.Ben espri yapmıştım.Neyse bu suçmuş muhasebecim söyledi hepsine geri yatırdı tek tek.Bazıları 50 kuruş atmış gönderiyoruz bumerang gibi geri geliyor çok komik.Uğraştık durduk.