Fonex Radyo Oskarları Oylaması Başladı


Fonex Radyo Oskarları Oylaması Başladı

Geri Sayım Başladı,Kategoriler Oylamaya Açıldı!

Fonex Kozmetik’in sponsorluğunda,1. Oydar Radyo Oskarları’nda oylama 13 Şubat’ta başladı. Türkiye radyolarının en iyilerinin belirleneceği yarışmada; facebook hesabıyla www.radyooskarlari.com sayfasına girip, belirlenen kategorilerden istenen adaya bir tıkla oy verilebiliyor.

RadyoOskarları

Radyo Oskarları Töreni, Fonex Kozmetik’in sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi ile Özel Radyo Yayıncıları Derneği ÖRYAD’ın desteğiyle 4 Mayıs 2015’te Cemal Reşit Rey’de yapılacak.

Müzik sektörüne katkıda bulunan radyocuları daha kaliteli işler yapmaya teşvik etmeyi ve iyi örneklerin ödüllendirilmesini hedefleyen Radyo Oskarları’nda 18 kategoride ödüller sahiplerini bulacak. İlklere de sahne olacak ödüllerde, ilk defa TRT radyoları ile özel radyolar aynı oylamada yarışacak; ilk defa Radyo Yayın Yönetmenleri, Müzik Direktörleri, Prodüksiyon Ekipleri ve Reklam Ekipleri arasından en iyiler oylama ile belirlenecek.

Türkiye’de ilk defa uygulanacak oylama sistemiyle de tamamen gerçek kişiler üzerinden oylama gerçekleşecek. Radyo Oskarları’nın sahipleri, birçok meslek birliği ve derneğin belirlemiş olduğu aday listelerinin internet ortamında oylanması sonucu belirlenecek.

Oy kullanmak için radyooscarlari.com adresine tıklamak yeterli. Radyo yayıncılığında öne çıkanlar ve sektörün gelişmesine katkıda bulunanlar arasında en fazla oyu alanlara ödülleri mayıs ayındaki törende takdim edilecek. En iyi radyocuların belirlenmesi, ödüllendirilmesi ve yeni çalışmalar için desteklenmesi amacıyla başlatılan Radyo Oskarları’nın geleneksel hale gelmesi planlanıyor.

Kategoriler
Yılın Ulusal Türkçe Müzik Radyo İstasyonu
Yılın Ulusal Yabancı Müzik Radyo İstasyonu
Yılın Bölgesel-Yerel Türkçe Müzik Radyosu
Yılın Bölgesel-Yerel Yabancı Müzik Radyosu
Yılın Haber Radyosu
Yılın Üniversitesi Radyosu
Yılın İnternet Radyosu
Yılın Radyo Genel Yayın Yönetmeni
Yılın Radyo Müzik Direktörü
Yılın Ulusal Radyo Programcısı
Yılın Bölgesel – Yerel Radyo Programcısı
Yılın Radyo Haber Spikeri
Yılın Radyo Showmani
Yılın Kültür Sanat Programı
Yılın Radyo Konuk Programı
Yılın Radyo Prodüksiyon Ekibi
Yılın Radyo Reklam Spotu
Yılın Radyo Reklam Ekibi

Oylamaya aşağıdaki adresten katılıp oy verebilirsiniz.
www.radyooscarlari.com




Bir cevap yazın